loading

Προσφορά!

Γίνε γιατρός του εαυτού σου, Ann Wigmore

14.61 

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Κωδικός προϊόντος: 12 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Μια εμπεριστατωμένη έρευνα για την αξία των ζωντανών τροφών και της χλωροφύλλης, καθώς και συνταγές για ποτά από καρπούς και φρούτα, για την απόκτηση υγιούς σώματος.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Συγγραφέας: Ann Wigmore, Η δρ Ανν Γουίγκμορ ίδρυσε το 1963 στη Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών το Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Υγείας.
Στο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο της μελέτησε τη θεραπευτική δύναμη των ζωντανών (αμαγείρευτων) τροφών και της χλωροφύλλης από σιταρόχορτο, καθώς και τη σημασία της διατροφής για τη διατήρηση ή την αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας.
Η δρ Ανν Γουίγκμορ μοιράστηκε τις γνώσεις της με χιλιάδες ανθρώπους που φοίτησαν και θεραπεύτηκαν στο Ινστιτούτο της, αλλά και μέσω των βιβλίων της που πούλησαν περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως. Έδωσε διαλέξεις, έκανε σεμινάρια σε περισσότερες από 20 χώρες και δίδαξε σε διάφορα κολέγια μαζί με τον διάσημο καρδιολόγο Paul Dudley White.
To 1971, το ίδρυμα των Βραβείων Νόμπελ και η Ακαδημία Επιστημών της Φινλανδίας τίμησαν τη δρα Ανν Γουίγκμορ με αναγνώριση της δουλειάς της στον τομέα της Νεότητας, συγχαίροντάς την για τις προσπάθειές της στην αναγέννηση των ανθρώπινων κυττάρων και ιστών. Τιμητικές διακρίσεις της απονεμήθηκαν επίσης από την Ολλανδική Ακαδημία Επιστημών και από άλλα ιδρύματα. Από τις Εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν τα βιβλία της Γίνε Γιατρός του Εαυτού σου και Η Δίαιτα του Ιπποκράτη με Συνταγές Υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.annwigmore.gr

Έκπτωση: 10

Τιμή ebook: €

Παρέχεται από: Dioptra.gr

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Γίνε γιατρός του εαυτού σου, Ann Wigmore”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Show Buttons
Hide Buttons