loading

Προσφορά!

Σειρά Θρησκείες του Κόσμου (6 τόμοι)

41.87 

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Κωδικός προϊόντος: 004512 Κατηγορία:

Περιγραφή

Γιατί αξίζει να διαβάσετε την σειρά «Θρησκείες του Κόσμου»;

Η μελέτη της θρησκείας διδάσκει περισσότερα για το πώς διάφορες πτυχές της ανθρώπινης ζωής – πολιτική, επιστήμη, λογοτεχνία, τέχνη, νόμος, οικονομικά – συνεχίζουν να διαμορφώνονται με την αλλαγή θρησκευτικών εννοιών. Για παράδειγμα την έννοια του καλού και του κακού, την σωτηρία και την τιμωρία και άλλα.

Μελετώντας διαφορετικά θρησκευτικά δόγματα, τελετές, ιστορίες και γραφές, γίνεται κατανοητό πως διαφορετικές κοινότητες πιστών, σε Ανατολή και Δύση, έχουν χρησιμοποιήσει τις θρησκευτικές παραδόσεις τους για να διαμορφώσουν, να διατηρήσουν, να μεταμορφώσουν τους εαυτούς τους.

Η μελέτη της θρησκείας επηρεάζει την αντίληψη μας για διαφορετικούς πολιτισμούς. Η θρησκεία περιβάλλει την καθημερινή ζωή και η μελέτη θρησκευμάτων είναι πιθανό να αυξήσει την κατανόηση της παγκόσμιας πολυπλοκότητας.

Επιπλέον, αυξάνεται η πολιτιστική ευαισθητοποίηση. Η θρησκεία και ο πολιτισμός είναι δύο θέματα που είναι αλληλένδετα. Σε όλο τον κόσμο, η ανθρώπινη ιστορία έχει επηρεαστεί από θρησκευτικές ιδέες, θρησκευτικούς θεσμούς, θρησκευτικές τέχνες, θρησκευτικούς νόμους και θρησκευτικές δεσμεύσεις.

Ακόμα, η διεθνής, η εθνική και η τοπική πολιτική επηρεάζονται από θρησκευτικές ιδέες και θρησκευτικά συναισθήματα. Με αυτό τον τρόπο γίνεται αντιληπτή η αλληλεπίδραση της θρησκείας με όλες αυτές τις πτυχές του κόσμου.

Τέλος, απαντώνται μεγάλες ερωτήσεις. Είτε νομίζετε ότι η θρησκεία έχει διαδραματίσει θετικό ή αρνητικό ρόλο στην ιστορία, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι από την αρχή του χρόνου, οι άνθρωποι έχουν εμπλακεί σε δραστηριότητες που σήμερα ονομάζουμε θρησκεία, προσευχή και τελετές σηματοδοτώντας έτσι σημαντικά περάσματα της ζωής, απαντώντας σε θεμελιώδεις ερωτήσεις.

Η σειρά « Θρησκείες του Κόσμου  » αποτελείται από 6 τόμους. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει :

Απόκτησε τη σειρά «Θρησκείες του Κόσμου»,  έναν πολύτιμο οδηγό για κάθε σκεπτόμενο πολίτη του 21ου αιώνα, και κατανόησε τις δυναμικές που διέπουν τον μικρό και πολύπλοκο κόσμο μας!

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Έκπτωση: 50%

Παρέχεται από: kaktos.gr

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Σειρά Θρησκείες του Κόσμου (6 τόμοι)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Show Buttons
Hide Buttons