Προσφορά!

Βακχυλίδης, Μελανιππίδης, Κινησίας, Αρίφρων, Λικύμνιος, Φιλόξενος ο Κυθήριος, Φιλόξενος ο Λευκάδιος, Τιμόθεος, Τελέστης, Πολύιδος, Λυκοφρονίδης, Καστορίων, Ερμόλοχος, Φρύνις, Χαριξένη, Λαμύνθιος, Πρόνομος, Οινιάδης, Στησίχορος Β΄

12.61 

Περιγραφή

Στον τόμο αυτόν συμπεριλαμβάνονται κατά κύριο λόγο τα αποσπάσματα από το μεγάλο ποιητικό έργο του Βακχυλίδη, ποιητή του 5ου αι. π.Χ., ο οποίος (όπως και ο Πίνδαρος, του οποίου θεωρείται ανταγωνιστής) καλλιέργησε όλα τα είδη της χορικής ποίησης. Επίσης, περιλαμβάνονται τα σωζόμενα αποσπάσματα από το έργο του Τιμόθεου, λυρικού ποιητή του 5ου/4ου αι. π.Χ., ο οποίος θεωρείτο εισηγητής νέων τάσεων στη λυρική ποίηση. Κορυφαίο ανάμεσα στα αποσπάσματα του Τιμόθεου είναι το περίφημο εκτεταμένο απόσπασμα από το ποίημά του «Πέρσες», το οποίο ανακαλύφθηκε στις αρχές του 20ού αιώνα σε παπυρικό σπάραγμα. Τέλος, στον τόμο αυτόν συμπεριλαμβάνονται τα αποσπάσματα από τα έργα ελασσόνων λυρικών ποιητών, όπως του Μελανιππίδη, του Κινησία, του Αρίφρονα, του Λικύμνιου, του Φιλόξενου του Κυθήριου, του Φιλόξενου του Λευκάδιου, του Τελέστη, του Πολύιδου, του Λυκοφρονίδη, του Καστορίωνα, του Ερμόλοχου, του Φρύνη, της Χαριξένης, του Λαμύνθιου, του Πρόνομου, του Οινιάδη και του νεότερου Στησίχορου.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Έκπτωση: 31%

Παρέχεται από: kaktos.gr

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Βακχυλίδης, Μελανιππίδης, Κινησίας, Αρίφρων, Λικύμνιος, Φιλόξενος ο Κυθήριος, Φιλόξενος ο Λευκάδιος, Τιμόθεος, Τελέστης, Πολύιδος, Λυκοφρονίδης, Καστορίων, Ερμόλοχος, Φρύνις, Χαριξένη, Λαμύνθιος, Πρόνομος, Οινιάδης, Στησίχορος Β΄”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *