Προσφορά!

Παπαγαλάκια

2.23 

Περιγραφή

Τα παπαγαλάκια και οι παπαγάλοι ήταν από παλιά τα πιο αγαπητά σπιτικά πουλιά.

Πολλοί άνθρωποι, που δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα σπιτικά πουλιά, αγοράζουν “παπαγάλους που μιλάνε”. Οι περισσότεροι από τους πραγματικούς λάτρεις πουλιών ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ανατροφή των παπαγάλων.

Υπάρχουν πολλοί παπαγάλοι -και ιδιαίτερα από τα είδη μικρού μεγέθους- που μπορούν να εκτραφούν σχετικά εύκολα ένα είδος μάλιστα -ο μελοψιττακός ο κυματοειδής- εκτρέφεται εδώ και 100 χρόνια σε τόσο μεγάλες ποσότητες, ώστε σήμερα υπάρχει σε πολλούς χρωματισμούς και αγοράζεται πιο πολύ απ’ όλα τα σπιτικά πουλιά.

Σκοπός του βιβλίου είναι να καθοδηγήσει τους αρχάριους σχετικά με την περιποίηση που χρειάζονται τα παπαγαλάκια ή οι παπαγάλοι, να περιγράψει τις αρχές της περιποίησης, φροντίδας, τροφής και εκτροφής τους και να πραγματευτεί εν συντομία τα πιο σημαντικά είδη.

Οι περιγραφές των διαφόρων ειδών δεν έχουν γίνει με αυστηρά επιστημονικό τρόπο, αλλά τα διάφορα είδη έχουν ταξινομηθεί έτσι ώστε να γίνονται εύκολα αντιληπτά από τον αναγνώστη.

Τα επιστημονικά ονόματα έχουν γραφεί σύμφωνα με το βιβλίο του Zames Lee Peters “Κατάλογος των πουλιών του κόσμου” Τόμος III, 1937. Με τη βοήθεια των επιστημονικών ονομασιών μπορεί ο ενδιαφερόμενος να βρει πιο εύκολα τα είδη που θέλει σε ξενόγλωσσα βιβλία.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Έκπτωση: 30%

Παρέχεται από: kaktos.gr

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Παπαγαλάκια”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *