Προσφορά!

Προς τον απαίδευτον και πολλά βιβλία ωνούμενον, Περί των επί μισθώ συνόντων, Απολογία, Μακρόβιοι, Αλέξανδρος ή Ψευδόμαντις

8.90 

Κωδικός προϊόντος: 000270 Κατηγορία:

Περιγραφή

«Προς τον απαίδευτον και πολλά βιβλία ωνούμενον»: Καυστικό κείμενο γι’ αυτούς που αγοράζουν βιβλία και δεν τα διαβάζουν. Κωμική ειρωνεία και λογοτεχνική δεξιοτεχνία. «Περί των επί μισθώ συνόντων»: Η προσκόλληση μορφωμένων ανθρώπων της εποχής του Λουκιανού σε πλούσια ρωμαϊκά σπίτια και οι συνέπειες αυτού του τρόπου ζωής. Σάτιρα αλλά και γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας. «Απολογία»: Ο Λουκιανός αναλαμβάνει δημόσιο αξίωμα και απολογείται για τις ιδέες που διατύπωσε στο αμέσως προηγούμενο έργο. «Μακρόβιοι»: Μικρό κείμενο σχετικά με σπουδαίες προσωπικότητες που έζησαν πολλά χρόνια. «Αλέξανδρος ή Ψευδόμαντις»: Σάτιρα προσώπου που είχε ανακηρύξει τον εαυτό του μάντη του θεού Γλύκωνα και που είχε καταφέρει να αποκτήσει σημαντική δύναμη σε ολόκληρη τη ρωμαϊκή επικράτεια.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Έκπτωση: 31%

Παρέχεται από: kaktos.gr

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Προς τον απαίδευτον και πολλά βιβλία ωνούμενον, Περί των επί μισθώ συνόντων, Απολογία, Μακρόβιοι, Αλέξανδρος ή Ψευδόμαντις”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *