loading

Προσφορά!

Συλλογή “Τρόμος & Μυστήριο”

61.22 

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Κωδικός προϊόντος: 004546 Κατηγορία:

Περιγραφή

Μια εκλεκτική συλλογή για όσους αγαπούν το θρίλερ και το μυστήριο, από συγγραφείς που τα εκφράζουν σε διαφορετικές εποχές και σε διαφορετικά λογοτεχνικά είδη.

Η συλλογή περιλαμβάνει 6 βιβλία

Κλασικά βιβλία τρόμου και μυστηρίου:

  • Φρανκενστάιν της Μαίρη Σέλλεϋ: Το φιλόδοξο πείραμα του Δρ Φρανκενστάιν δημιουργεί ένα απόκοσμο πλάσμα που τρομοκρατεί τους πάντες ενώ αναζητεί την προσωπική του ευτυχία. Το βιβλίο θεωρείται το πρώτο σύγχρονο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας.

Σύγχρονα θρίλερ Best Sellers:

  • Για κάποιο λόγο της Vanessa Lillie: Η διευθύντρια ενός μεγάλου μη κερδοσκοπικού οργανισμού κατηγορείται για φόνο. Υπό την επήρεια του αλκοόλ όταν έγινε ο φόνος, η ίδια δεν θυμάται τίποτε. Η προσωπική της έρευνα για να διαλευκάνει την υπόθεση οδηγεί σε ανατρεπτικές εκπλήξεις.
  • Η χώρα του Λάβκραφτ του Ραφ Ματ: Η λογοτεχνία τρόμου του Χ. Λάβκραφτ συναντά τον τρόμο του φυλετικού διαχωρισμού στην Αμερική της ρατσιστικής νομοθεσίας του Τζιμ Κρόου. Το βιβλίο αποτέλεσε τη βάση της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του HBO.

Τρόμος και μυστήριο από τους μετρ της επιστημονικής φαντασίας:

  • Τα βουνά της τρέλας του Χάουαρντ Λάβκραφτ:  Από τις παγωμένες ερήμους της Ανταρκτικής μέχρι μια κρύα σοφίτα στην τρομακτική πόλη, η φρίκη αποτελεί το μόνιμο φόντο του βιβλίου, σαν ομίχλη έτοιμη να καταπιεί το νου.
  • Παράξενες θάλασσες του Άρθουρ Κλαρκ: Το μοναδικό βιβλίο του Κλαρκ που δεν εκτυλίσσεται στο διάστημα αλλά στον αφιλόξενο βυθό των ωκεανών. Τεράστια κήτη, ατμόσφαιρα τρόμου και αγωνίας στις παράξενες θάλασσες, όπου τίποτα δεν επαναλαμβάνεται δεύτερη φορά.
  • Ο γυμνός ήλιος του Ισαάκ Ασίμωφ: Φόνος, μυστήριο και ντετέκτιβ στον δυστοπικό πλανήτη Σολάρια όπου οι άνθρωποι ζουν κλεισμένοι στα έγκατα του πλανήτη, ενώ στην επιφάνεια κατοικούν διαστημικά πλάσματα που χρησιμοποιούν ρομπότ σαν δούλους.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Έκπτωση: 25%

Παρέχεται από: kaktos.gr

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Συλλογή “Τρόμος & Μυστήριο””

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Show Buttons
Hide Buttons